Te abonezi și citești 2017
De câțiva ani, februarie e luna cadourilor pentru abonații DoR. Anul acesta venim cu noutăți: dăm cadou cărți…
„Ne spunem povești ca să putem trăi”, zicea acum ceva vreme Joan Didion. Avem nevoie de povești: ele ne ajută să putem înțelege și naviga lumea, reamintindu-ne din când în când că nu suntem singuri în această călătorie.
De câțiva ani, februarie e luna cadourilor pentru abonații DoR. Anul acesta venim cu noutăți: dăm cadou cărți pe care le-am citit și pe care le super-recomandăm și avem și mai multe tipuri de abonament din care poți alege.
Practic, dacă ești abonat, citești mai mult tot anul: primești patru numere DoR (1 an de povești spuse cu grijă), livrate gratuit la tine acasă sau la birou, și poți câștiga o carte la tombola noastră zilnică. Din 10 februarie, timp de o lună, îi premiem pe actualii și noii abonați, prin tragere la sorți. În fiecare zi, 10 norocoși vor câștiga câte o carte aleasă de noi.
Vom da cărți de la scriitori contemporani români pe care îi urmărim cu drag (ca Trei săptămâni în Anzi, de Marius Chivu sau Interior Zero, de Lavinia Braniște), cărți-hit pe care le-am citit dintr-o răsuflare (Prietena mea genială de Elena Ferrante), adevărate spectacole de reportaj și scriitură (ca Dincolo de frumusețea perenă), nonficțiune creativă (Viața acestui băiat, Viața păstorului), cărți despre marketing, leadership, curaj și educație (O lume ieșită din minți), trenduri explorate în amănunt. Sunt cărți în care credem, cărți pe care le-am citit, cărți care ne explică lumi mai puțin cunoscute și care ne fac mai empatici.
Despre comunitatea de abonați:
Din 2009, DoR este o revistă de jurnalism narativ care privește România de azi – de la schimbări sociale, la fenomene culturale, la decizii personale – prin această prismă a căutării identitare, atât a indivizilor, cât și a societății. Poveștile pe care le spunem caută să arate ce avem în comun cu cei de lângă noi, chiar dacă par diferiți, și sunt repere de informație corectă.
DoR nu ar exista fără susținerea cititorilor și abonaților săi. Astăzi, comunitatea DoR are peste 1.700 de abonați în toată lumea. Susținerea lor echivalează cu acoperirea costurilor de tipar pentru aproximativ toate cele patru numere anuale, ceea ce e fantastic. Dacă ajungem la 2.000 de abonați, comunitatea DoR ar deveni principala sursă de susținere financiară a revistei, o confirmare a faptului că poți face jurnalism de cea mai înaltă calitate cu sprijinul unei comunități care citește și colecționează publicații tipărite bine împachetate.
Alege abonamentul dorit din shop-ul DoR:
Abonament SUSȚINĂTOR. 120 lei*.
Include 1 an de DoR (4 numere) + caietul DoR de scris (la alegere din 3 variante de culori), pe care le trimitem oriunde în lume.
*Prețurile sunt pentru România.
Abonament PRIETEN. 90 lei*.
1 an de DoR (4 numere), pe care le trimitem oriunde în lume.
*Prețurile sunt pentru România.
Abonament AMBASADOR. 200 lei.
1 an de DoR (4 numere) + traista DoR de plimbat (la alegere din 2 variante de culori) + caietul DoR de scris (la alegere din 3 variante de culori) + cana DoR, pe care le trimitem oriunde în România.
Abonament ANTREPRENOR*. 200 lei.
1 an de DoR (4 numere) + cartea Cei care schimbă jocul și cartea O pereche de pantofi: finanțele și contabilitatea afacerii, pe care le trimitem oriunde în România.
*Valabil doar în luna februarie
Abonament COLECȚIONAR*. 200 lei.
1 an de DoR (4 numere) + colecția DoR 2016 (numerele #23, #24, #25, #26), pe care le trimitem oriunde în România.
*Valabil doar în luna februarie
Intră în shop și alege varianta preferată de abonament. Dacă te împotmolești pe drum, scrie-ne la comunitate@decatorevista.ro și depanăm noi.
3 comentarii la Te abonezi și citești 2017
Comentariile sunt închise.
S-ar putea să-ți mai placă:
Adriana Radu
29 de ani, fondatoare Sexul vs Barza
[Corespondență Anim’est] Andreia și umorul ei întunecat
Andreia Dobrota are 24 de ani și tocmai a câștigat o finanțare de 1000 de dolari pentru următorul ei film.
Despre festivaluri, cu Cristian Mungiu
Uneori, când nu pot să dorm, îmi vin în minte toate camerele de hotel din lumea asta în care am dormit, toate…
Povesti? Ador povestile…Fiica mea are un abonament la revista Dor, asa ca va citesc. Cum mi-a venit ideea sa scriu povesti?Ingrijorata de copilaria prea in fata calculatorului a copiilor nostri, am hotarat impreuna cu un amic de putin timp descoperit intr-un forum, sa scriu povesti personalizate. Primul copil ce m-a facut sa descopar ca pot scrie este Andrei, chiar fiul „colaboratorului” meu virtual. Spun virtual pentru ca aveam comunicare numai pe net si pentru ca proiectul a ramas doar virtual. La scurt timp dupa ce am scris primele povesti in care eroul aventurilor era Andrei, iar ilustratiile cartii erau chiar desenele copilului de noua ani, m-am trezit in situatia in care cei cu care pornisem la drum imi cereau sa-mi fac firma, sa calculez costurile unei carti si sa-mi gasesc clienti. Lui Andrei i-au placut povestile mele, tatal avea xerox si legatorie de carte si, desigur, firma. In plus facea si contabilitate pentru firma proprie si ale unor cunostinte. Zburam fericita ca mi-am descoperit o noua pasiune si ca in sfarsit voi putea ajuta copii, batrani, animale abandonate, cu banii castigati pe povesti. Proiectul a murit in fasa, tipic romanesc, iar eu nu mai oglindesc in povesti lumea copiilor, ci lumea absurda si trista a oamenilor mari si obtuzi, incapabili sa mai zboare in imaginatie, taind si aripile celor ce inca mai stiu sa zboare. De atunci, navighez pe net, oglindind poleiul din diverse grupuri asa zis spirituale, in care cuvintele insirate sunt fara continut, biete margele din plastic ce nu vor schimba niciodata lumea copiilor intr-o lume frumoasa. M-am lovit de situatii incredibile care m-au facut sa cred ca pasamite visez, am intrat intr-o lume fantastica. Din nefericire, nu este fantastica. Asa suntem noi, vorbitori de vorbe si povestitori. Cand e vorba de infaptuit, putini se ofera voluntari. Am avut o prietena catel, salvata din parc, impreuna cu fratii ei. Dupa ce a murit, i-am scris povestea, ca sa ramana vie in lumea imaginatiei mele. Blanche era cel mai iubitor caine pe care si-l poate dori un copil sau un om mare, ca sa se simta iubit. E povestea ei? E povestea mea? Nu mai stiu…au trecut vreo sapte ani de cand calatoresc initiatic pe net, reflectand in povesti absurdul lumii oamenilor mari.
http://mariadakhel.blogspot.ro/search/label/Linistea
Normal ca imi reinnoiesc abonamentul si spr in cresterea numarului de abonati pentru ca oferta DOR este de calitate. Cele mai bune ganduri din partea mea si o cale lina spre succese!Multa putere de munca si inspiratie in punerea frumoaselor proiecte in practica!Implinirea DORintelor in noul n!
Scuzati ultimul cuvant! Trebuia „an”. Tastatura este de vina!